Ansiktspleie

På Stovner Hud og Fotpleie får du ansiktspleie for kvinner og menn i alle aldre. Vi tilpasser behandlingen etter din hudtype og kommer med anbefalinger og veiledning til deg.

Vi utfører ansiktspleie og hudpleie for menn og kvinner i alle aldre. God ansiktspleie kan gjøre underverker for en stresset og sliten hud. Invester i huden din, du skal ha den hele livet.

Vi tilpasser behandlingen etter din hudtype- og tilstand og kommer med anbefalinger og veiledning. Etter ansiktsbehandlingen får du profesjonell veiledning om hvordan du bør pleie huden din hjemme. Vi anbefaler også produkter tilpasset din hud og dine behov. Produktene får du kjøpt hos oss.

Husk at du skal ha samme hud hele livet

Huden eldes i takt med deg, og det er derfor viktig å ta vare på den. Vi starter alltid en behandling med en grundig rens av ansikt og hals. Deretter en peeling som fjerner døde hudceller. Vi fortsetter med utklemming av urenheter, sorte prikker o.l med påfølgende massasje, før vi avslutter med et serum, fuktighetskrem og øyekrem tilpasset din hudtype. Behandlingen varer i en og en halv time.

Vi tilbyr også:

  • Farging og forming av bryn
  • Behandling av problemhud (acne, sensitiv, pigmentflekker)
  • Elektrolyse/Epilering

Skreddersydd ansiktsbehandling

Vi tilbyr flere former for klassisk ansiktsbehandling og spesialbehandlinger. Det finnes ulike hudtyper og hudtilstander, og vi kan bistå deg med å velge en behandling som passer for akkurat deg og din hud. Alle behandlinger inkluderer massasje av skuldre og nakke, men det finnes også behandlinger uten massasje om du ønsker det. Hovedsaken er alt blir tilpasset deg og dine behov.

GreenPeel

Vi tilbyr de populære GreenPeel-behandlingene fra Dr.Christine Schrammek som har tatt verden med storm de siste årene. GreenPeel er nummer 1 i verden på naturlig hudfornyelse, og kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden.

Dermalogica

Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud. Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadig skiftende behov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene.

Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institute, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleiebransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud. Det finnes over 100.000 Dermalogica-sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av de jobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.

Velkommen til din beste hud noensinne.

 

Comcit microneedling

Comcit microneedling  er en fantastisk behandling for voksen hud som trenger en oppfrisking. Man behandler huden med “nåler” i forskjellig størrelse. Dette resulteres i små hull i huden som behandles med et anti age-serum eller serum mot pigmentforandringer. Neste steg er innslusing av oksygen til huden før det hele avsluttes med en maske. Behandlingens varighet er ca.1t.

Vi tilbyr også hudsliping og tradisjonell ansiktsbehandling.

 

Ta kontakt i dag og bestill en time bare for deg selv.