Comcit-behandling og microneedling

Comcit-behandling er en type microneedling. Det er en revolusjonerende behandling som stimulerer kollagenproduksjon, som er det som holder huden vår elastisk og smidig.

Kollagen er proteinet som det finnes mest av i kroppen vår, men kroppens naturlige produksjon av kollagen reduseres med alderen. Også stress, røyking og dårlig kosthold gjør at kroppens naturlige kollagen forsvinner. Derfor er det svært viktig å jevnlig stimulere denne produksjonen.

Hva innebærer behandlingen?

Microneedling-behandling utføres av våre spesialutdannede hudterapeuter. Behandlingen går ut på å stikke små mikrohull i huden ved hjelp av tynne medisinske nåler. Disse hullene behandles med et anti age-serum eller et serum mot pigmentforandringer. Huden vil oppfatte disse hullene som en skade på huden, og dermed stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin for å «reparere skaden». Micronålene arbeider i ulike dybder av huden, alt ettersom hvor problemet ligger. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. Deretter sluser vi oksygen inn i huden og avslutter med en maske.

Ved Stovner Hud og Fotpleie har vi tilbudt microneedling i mange år, og har hatt svært fornøyde kunder. Behandlingens varighet er ca. én time.

Ta kontakt med oss dersom du vil benytte deg av Comcit-behandling.

Hva gjør microneedling for huden min?

Microneedling er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. Behandlingen vil redusere store porer, arr, rynker og fine linjer. I tillegg kan metoden brukes mot pigmentflekker og strekkmerker. Huden vil fornye seg etter hvert som du gjentar behandlingen og gjøre at resultatene forbedres for hver gang.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker microneedling i Oslo.