Dermabrasion

Dermabrasion er en behandlingsform som enkelt forklart sliper ned hudens ytterste lag, for å stimulere veksten av ny, frisk hud. Behandlingen kan utføres overfladisk, eller dypere ned i huden.

Dermabrasion har god effekt på typiske utfordringer som:

  • Ujevn hudtone
  • Rynker
  • Grove porer
  • Solskader og pigmentforandringer
  • Aknearr

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon rundt vår dermabrasion-behandling.!

Hva er dermabrasion?

Stovner Hud og Fotpleie tilbyr dermabrasion som er en spesialtilpasset behandling slik at alle våre kunders hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre blant annet fine linjer, rynker, tilstoppede og store porer, hyperpigmentering, brune flekker og arr.

Dermabrasion renser, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Det er en behandling som både benytter seg av en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesielle fordeler som forbedrer utseendet på huden og hudkvaliteten.

Hvem kan ta dermabrasion-behandling?

Alle som ønsker dermabrasion-behandling kan ta det. Denne metoden gjør huden mykere, glattere og renere ved å rense, detoxe, eksfoliere, trekke ut og fukte huden.  

Dersom du er i tvil om dermabrasion er for deg, kan du ta kontakt med oss! Vi kan vårt felt og vil hjelpe deg med å oppnå din optimale hud.