Farging av vipper

Når du får farget vippene dine profesjonelt får du et resultat som varer i rundt en måned. Å farge vippene gjør at du slipper makeup i en hektisk hverdag, og passer svært godt i sommermånedene når man vil gjøre andre ting enn å stå på badet.

Terapeutene hos Stovner Hud og Fotpleie vil blande frem en farge tilpasset ditt ønske, slik at dine vipper fremheves.

Lang erfaring innen vippefarging

Vi hos Stovner Hud og Fotpleie har lang erfaring med farging av vipper, og gir deg ditt ønskede resultat. Du kan velge mellom følgende farger:

  • Sort
  • Blåsort
  • Grå
  • Brun
  • Lys brun

Det er også mulig for terapeuten å blande seg frem til den fargen du måtte ønske.

Hvem kan benytte seg av denne behandlingen?

Alle som ønsker, både kvinner og menn, kan farge vippene sine. Å farge vippene er et naturlig alternativ dersom du ønsker mer definerte vipper og et mer opplagt utseende. Hos Stovner Hud og Fotpleie tilbyr vi farge og form av dine bryn slik at de rammer inn ditt ansikt på en naturlig måte.

Hvor lenge holder fargen?

Fargen vil være på sitt sterkeste rett etter behandling, men vil jevne seg ut etter 1–2 dager. Vi legger på ekstra farge for at du skal få lengst mulig holdbarhet. Si gjerne ifra til din terapeut dersom du har planer samme kveld, og ønsker et naturlig uttrykk med en gang.

Den forventede holdbarheten er mellom 2–5 uker avhengig av hudtype, renserutiner og sminkebruk. Du velger selv hvor sterk farge du ønsker på vippene dine, enten du ønsker svart, brun, lys brun eller grå farge. Vi tilpasser behandlingen slik at du får det perfekte resultatet.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker vippefarge-behandling hos Stovner Hud og Fotpleie.