Green Peel Classic

Med den naturlige og medisinsk utviklede peelingbehandlingen Green Peel Classic, kan du oppleve total hudfornyelse på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel, som også er den kraftigste og dypeste av de tre Green Peel-behandlingene.

Behandlingen bidrar til å stramme vevet, forbedre og bekjempe ujevn hud, motvirke tap av elastisitet og rynker, store porer, akne og arr.

Dagene etter behandlingen

Rett etter behandlingen er huden ekstra sensitiv, og huden kan oppleves som rød, varm og litt stikkende. Dette roer seg allerede første dag etter behandlingen. Huden kan i de første dagene etter behandlingen også føles litt stram, og det er vanlig at huden flasser tre til fire dager etter behandlingen.

Det er også vanlig at noen ikke opplever synlig flassing. Du oppnår uansett den samme optimale hudforandringen, flass eller ikke.

Etterbehandling av Green Peel Classic

Inkludert i prisen er en oppbyggende etterbehandling fem til seks dager etter Green Peel Classic. Spesialtilpassede hjemmeprodukter må brukes for å unngå uønskede hudreaksjoner i denne sårbare fasen etter behandlingen.

Vi anbefaler at huden ikke utsettes for større mengder sol de første seks til åtte uker etter behandling for optimal restitusjon etter Green Peel Classic.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om Green Peel Classic.