Green Peel Fresh Up

Green Peel Fresh Up er den mildeste av de tre peelingene i behandlingsserien fra Dr. Schrammek. Fresh Up passer for deg som ønsker en mild antirynkebehandling og bedre glød i huden på kort tid.

Fordeler med Green Peel Fresh Up

Fresh Up-behandlingen bremser aldringsprosesser i huden, forebygger rynker, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer, samt forbedrer uren hud. Dette er en behandling for deg som ønsker litt mer enn en helt vanlig hudpleiebehandling, uten at det skal sette begrensninger i hverdagen.

Fresh Up er også en behandling som kan være ideell som tilvenning for deg som etter hvert ønsker kraftigere og mer dyptgående behandlinger fra Green Peel.

Jevnlige behandlinger for bedre effekt

Green Peel Fresh Up kan tas som en kur hver 14. dag. Behandlingen bidrar til bedre forebygging av rynker, samtidig som den styrker hudens positive egenskaper. Som den mildeste behandlingen fra Green Peel, forårsaker ikke Fresh Up-behandlingen de samme bivirkningene som de mer kraftige behandlingene, som rødhet, prikking og flass.

Det anbefales at du ikke utsetter huden for soling de første to ukene etter behandling for å sikre optimal effekt og restitusjon.

Bestill behandlingen Green Peel Energy i dag.