Fotpleie

Fotpleie

Behandling av dine føtter som fjerner tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler.

Vi har en tendens til å glemme å gi føttene våre omsorg og kjærlighet, enda vi bruker de hele dagen. Litt velfortjent pleie kan forhindre smerter og ubehag samt gi deg en følelse av velvære.

Under behandlingen fjerner man tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler, og føttene dine vil føles som nye når du er ferdig.

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad, før man fjerner overflødig og tørr hud. Vi klipper negler, renser og pusser. Til sist får du en deilig fotmassasje. Vi tilbyr også fotpleie med neglelakk.

Vi hjelper deg med dine føtter

I tillegg til ordinær fotpleie kan vi også hjelpe deg med en rekke problemer. Om du sliter med torner, som har oppstått på trykk utsatte områder kan vi hjelpe deg med disse. Fotterapeuten fjerner fot tornene enten med skalpell eller slipemaskin. Behandlingen er effektiv og smertefri, og plagene forsvinner umiddelbart. Vi behandler også fotvorter.

Vi behandler inngrodde tånegler med tre forskjellige metoder. Fotterapeuten kan enten klippe eller slipe ned neglen, men er neglen allerede grodd inn i huden kan man behandle med enten spange eller en bøyle som settes over neglen. Spange og bøyle kan også brukes til å korrigere neglen på sikt for å forebygge problemet. Bøyle eller spange «letter på trykket» på en smertefri måte, og hjelper neglen å gro i riktig retning.

Vi tilbyr også fotsoneterapi. Fotsoneterapi er basert på et system som gjenspeiler kroppens organer og kroppsdeler. Tanken er at områder på kroppen har egne soner under føttene. Behandlingen består av en behagelig og komfortabel punktmassasje av disse sonene.

Alle våre fotpleiebehandlinger utføres kun av godkjente fotterapeuter.

 

Ta kontakt om du ønsker å bestille en time for fotpleie.