Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er en alternativ behandlingsform basert på ideen om et energisystem i føttene, som gjenspeiler kroppens forskjellige deler og organer. Soneterapeuten hos Stovner Hud- og Fotpleie har lang erfaring med en rekke teknikker som sørger for å stimulere punktene som er relatert til de forskjellige organene og kroppsdelene.

Hva inngår i en fotsoneterapi-behandling?

Ved å besøke en av vår fotsoneterapeut, vil du få en grundig undersøkelse av soner i føttene og eventuelt hendene. Behandlingen består av punktmassasje i de ulike sonene og kombineres ofte med annen alternativ behandling. Fotsoneterapi menes å ha en positiv effekt på organer eller kroppsdeler som kunden har utfordringer med.

Hva kan soneterapi hjelpe med?

Soneterapi er mye brukt ved ulike smerteproblemer, astma og plager i mage-tarmsystemet. Fotsoneterapi kan blant annet benyttes for å styrke immunforsvaret, redusere stress, som smertelindring, øke energinivået og gi mer overskudd.  

Etter en fotsoneterapi-behandling

Mange opplever en fysisk reaksjon under eller etter behandlingen. Mange opplever en kulde- eller varmefølelse i kroppen, avspenning- eller muskeltrekningen, tretthet, sorg, gråt, latter eller svimmelhet og munntørrhet. Alt dette er tegn på at det skjer bevegelser i kroppen.

Dagen etter behandlingen kan man oppleve de samme symptomene som under behandlingen, og noen kan oppleve tretthet, hodepine, svetting og dårlig mage. Disse symptomene er forbigående, og tolkes som et tegn på at kroppens selvhelbredende system er satt i gang. Viktig å drikke mye vann etter en behandling.

Er du usikker rundt noen av symptomene du opplever, kan du selvsagt ta kontakt med oss og vi vil rådgi deg på beste måte.
Ta kontakt med oss dersom du ønsker fotsoneterapi hos Stovner Hud og Fotpleie!