Spange- og bøylebehandling

Det kan ofte forekomme at negler kan gro ned i huden og skape smertefulle betennelser. Dette problemet kan unngås ved å få neglen klippet riktig, fjerne rester av død hud i neglefalsen og i enkelte tilfeller endre fottøy. Har du allerede problemer med en inngrodd negl, kan vi hos Stovner Hud og Fotpleie tilby deg spange- eller bøylebehandling.

Ta kontakt med oss her for å bestille time for å få hjelp med inngrodde negler.

Spangebehandling

Spange er et godt alternativ når du har inngrodde negler. En plastbit limes over neglen, slik at det dannes et spenn. Dette gjør at neglen løftes og vokser i riktig retning, fremfor ned i huden. I tillegg kan man velge å fjerne rester av død hud i neglfalsen, men dette er opp til kunden.

Ta kontakt med oss dersom du tror spangebehandling er den rette behandlingen for deg.

Bøylebehandling

Bøylebehandling er et annet godt alternativ for å behandle inngrodde negler. Behandlingen går ut på å legge en rustfri ståltråd tilpasset neglen, som bøyes og hukes inn under hudkanten. Ståltråden går i en bue over neglen og limes fast. Over tid vil metalltrådens form og spenning rette ut neglen.

Smertefri behandling av inngrodde negler

Både spange- og bøylebehandling er smertefrie behandlinger som letter på trykket på en smertefri måte. Behandlingen går ofte over 6–8 uker. Deretter vil neglen fortsette å vokse i riktig retning, slik at problemet ikke dukker opp igjen.

Ta kontakt med oss dersom du behøver spange- eller bøylebehandling! Vi hjelper deg med god fothelse.