Hudpleie

Hudpleiebehandlinger i Oslo

Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike velvære- og skjønnhetsbehandlinger. Vi tilpasser oss den enkelte kundes ønsker, behov og hudtyper. Våre dyktige medarbeidere sørger for at du opplever profesjonell velvære i en rolig og avslappende atmosfære.

Hudpleie for ulike hudtyper og tilstander

Hudpleiebehandlinger hos Stovner hud- og fotpleie kombinerer pleie av hud og velvære på samme tid, og våre dyktige medarbeidere er opptatte av å finne den riktige pleien for akkurat din hud. Uansett om du ønsker enkeltbehandlinger av bestemte områder eller behandlinger fra topp til tå, har vi utvalget for både ham og henne.

Ansiktspleie

Vi tilbyr ansikts- og hudpleie for både kvinner og menn i alle aldre. Våre ansiktsbehandlinger begynner med en grundig rens av ansikt og hals, og en peeling for å fjerne døde hudceller. Behandlingen tilpasses den enkelte hudtype og -tilstand. Hos Stovner hud- og fotpleie får du profesjonell veiledning og anbefaling for hvordan du selv bør pleie huden hjemme. Vi tilbyr blant annet:

  • medisinsk hudpleie
  • Behandling av problemhud

Les mer om ansiktspleie hos Stovner hud- og fotpleie her.

Massasjebehandlinger

Våre massasjebehandlinger bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen, redusere stress og tretthet. I en hektisk hverdag med mye tid foran PC-skjermen, kan en massasjetime være akkurat det du trenger.

Unn deg en massasje hos oss. Vi kan tilby følgende massasjebehandlinger:

  • Aromaterapi
  • Rygg- og nakkemassasje
  • Helkroppsmassasje

Sett sammen din egen kombinasjon av behandlinger

Vi tilbyr også skreddersydde behandlinger. Uansett om du ønsker ansiktspleie, kroppsmassasje, manikyr, fotterapi eller hårfjerning, kan du selv sette sammen din drømmekombinasjon.