Manikyr med Shellac

På Stovner hud- og fotpleie utfører vi manikyr med håndbad, stell av neglebånd og negler, filing og polering. Med godt forarbeid blir dine negler godt forberedt til lakkering. For de beste resultatene er det mange som velger å få dette utført av profesjonelle hos oss på vår salong på Stovner i Oslo.

Hva er Shellac?

Takket være evnen Shellac har til å holde på et vakkert resultat lenger enn tradisjonell neglelakk og akrylnegler, har Shellac blitt et anerkjent navn i skjønnhetsindustrien.

Shellac er en neglebehandling som består av en kombinasjon av gelé og neglelakk. Med denne kombinasjonen er Shellac en mindre skadelig for dine negler enn tradisjonelle geléer og akrylnegler.

Shellac påføres i fire strøk, der hvert strøk herdes under UV-lys. Dette bidrar til å gi Shellac en skinnende, blank finish og et mer langvarig resultat sammenlignet med andre typer neglelakk og geléer.

Fordelene med Shellac

Shellac er perfekt for deg som ønsker et vakkert resultat i opptil tre uker. Blandingen av gelé og neglelakk bidrar til at du slipper ripete og avflasset neglelakk bare noen få dager etter behandlingen.

Shellac tørker på rundt to minutter med bruk av UV-lampe, og du trenger ikke gå og være forsiktig med hendene i lang tid etter behandlingen. Kom innom Stovner hud- og fotpleie og prøv Shellac du også!