Massasje

Vi utfører massasje på rygg og nakke eller hele kroppen.

massage-1929064_1920

Unn deg en avslappende massasje med fuktighetsgivende oljer enten det er på hele kroppen eller bare på rygg. Vi tilbyr også aromaterapi.

Stive skuldre og vond nakke vil glede seg over en rygg- og nakkemassasje. Perfekt etter en lang dag på jobben eller en treningsøkt.

Gi massasje i gave!

Hvordan skal vi vise at vi setter pris på våre nærmeste? En massasje er noe som alltid kommer godt med i en hektisk hverdag, og hos Stovner Hud og Fotpleie i Oslo sørger vi for at stress og mas blir glemt. Våre velværepakker er svært populære gaver både til jul, bursdag, venninnegave og til bryllupsdagen.

Unn deg massasje i en hektisk hverdag

Massasje stimulerer blodsirkulasjonen, reduserer stress, tretthet, og fremmer avslapning. Om du sitter mye foran PC gjennom dagen, og føler deg stiv og støl kan en times massasje være akkurat det kropp og sinn har behov for.  

Aromaterapi i Oslo

Vi tilbyr også aromaterapi, som er en egen form for massasje. Metoden bruker konsentrerte oljer utvunnet av planter. Man bruker forskjellige oljer avhengig av behov. Aromaterapi er en avslappende og behagelig massasje som hjelper ved stress, anspenthet, stivhet og andre helserelaterte problemer.

Les mer om aromaterapi her.

 

Ta kontakt med Stovner Hud og Fotpleie om du ønsker en massasje til deg selv, eller et gavekort til noen du er glad i.