Piercing

Piercing i ører og nese.

Når du skal ta piercing er det svært viktig at det blir utført av profesjonelle. Dette er både for å minimere risikoen for infeksjoner, og for at resultatet skal bli pent og symmetrisk. Vi i Stovner Hud og Fotpleie benytter sterilisert engangsutstyr til alle piercinger vi utfører. Vi er opptatt av renslighet både for området på kroppen som skal pierces, og i våre lokaler. Hos oss får du selvsagt også med et informasjonsskriv om hvordan du behandler og renser piercingen slik at sjansen for komplikasjoner eller infeksjon er minimal.

Her får du informasjon om våre priser.

Slik unngår du infeksjon

Det aller viktigste for at din piercing skal gro og for å unngå infeksjon, er å ikke ta på piercingen eller området rundt. Da fører du bakterier til et åpent sår. Husk også å være nøye med hygienen, og vask hendene grundig før rens. Vi svarer selvfølgelig på alle spørsmål du måtte ha, og gir deg en grundig innføring i hvordan piercingen bør behandles.

Skjem deg bort hos Stovner Hud og Fotpleie

Hos Stovner Hud og Fotpleie utfører vi en rekke andre behandlinger du kan skjemme deg bort med:

Kom innom oss eller ring for bestilling av et stort utvalg behandlinger som føles bra og får deg til å stråle. Vi kan gi deg alt innen hud- og kroppspleie i en rolig og avslappende atmosfære.

Ta kontakt i dag om du har spørsmål om piercing i  ører eller nese.