Nesepiercing i Oslo

Piercing i nese er en av de vanligste former for piercing. Den tradisjonelle nesepiercingen er plassert på nesevingen, på høyre eller venstre side. Vi hjelper deg finne den mest ideelle plasseringen av piercing på akkurat din nese for det beste resultatet.

Hvordan er prosedyren for å ta nesepiercing?

Det første vi gjør er å desinfisere området der piercingen skal plasseres. Dette gjøres for å redusere sannsynligheten for bakterielle infeksjoner i piercing-området. Deretter fører vi den desinfiserte nålen hurtig gjennom huden, og smykket plasseres i hullet umiddelbart. Selve prosessen oppleves av de fleste som mindre smertefull, og det hele er overstått på få sekunder.

Ulike typer nesepiercinger

I tillegg til den tradisjonelle piercingen i nesevingen er det også blitt vanlig med piercing i septum og neseryggen.

Piercing i septum

Septum er det smale området av hud under nesetippen og skilleveggen. Et typisk eksempel på denne piercingen er tyreringen, også kalt «bull-ring piercing». Dette er en piercing som er kjent for å kunne skjules enkelt med et neseretainer-smykke, og har en kortere grotid enn flere andre typer piercings.

Piercing i neseryggen

Piercing i neseryggen, også kjent som «Earl» eller «Bridge», plasseres mellom øynene øverst på neseryggen. Med denne type piercing er det mest vanlig med rette eller bøyde barbeller.

Rens og hygiene

I nesen samles det opp mye støv og andre partikler. Denne funksjonen bidrar til å holde våre lunger rene, men det betyr også at sår i nesen er spesielt utsatt for bakterier. Som med alle andre typer piercing, er det avgjørende med grundig rens og skylling av piercing-området i hele groperioden.

Hos oss får du alle rådene du trenger for en rask og effektiv grotid med din nye piercing. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling av time.