Ørepiercing i Oslo

Ørepiercing er utvilsomt den mest vanlige piercingen i vår del av verden, og er i dag er mer velkjent enn fremmed syn. Vi i Stovner hud- og fotpleie utfører ørepiercinger på en steril og trygg måte. Vi har lang erfaring og gode råd til din fordel.

Mange ulike typer ørepiercing

Ørepiercing kommer i et enormt antall variasjoner og stiler, og er derfor bedre karakterisert som en piercing i et bestemt område fremfor en bestemt type piercing. En ørepiercing kan plasseres både i bruskdelen av øret og øreflippen, og har en estimert grotid på to til seks måneder.

Piercing i øreflippen

Piercing i øreflippen er trolig den mest utbredte plassering av piercing. Med stort rom for variasjon der det gjelder utsmykning av øret, vil piercing i øreflippen antakeligvis aldri gå av moten. Øreflippen er i tillegg et veldig beleilig sted å pierce, da det sjeldent oppstår komplikasjoner og området er enkelt å holde rent. Omtrentlig grotid for piercing i øreflippen er to til fire måneder, forutsatt at retningslinjer for hygiene følges.

Piercing i bruskdel

Piercing i bruskdel skiller seg fra andre typer piercinger i den enorme variasjonen som er mulig med denne type piercing. Piercingen kan settes i brusket som delvis dekker ørekanalen, øverst i øret og inne i selve øret, for å nevne noen muligheter.

Bruskdelen i øret varierer i tykkelse og hardhet. Av den grunn vil også grotid på piercing i bruskdel variere avhengig av plassering. Omtrentlig grotid for piercing i bruskdelen er tre til seks måneder.

Rens og grotid

I likhet med nesen, er ørene en kroppsdel som også er utsatt for mye støv og rusk hver dag. For å unngå infeksjon er det derfor svært viktig med god hygiene og jevnlig rens av såret og området rundt. Grotiden vil avhenge av hvor i øret piercingen plasseres, og vil typisk vare i alt fra to til seks måneder.

Hos Stovner hud- og fotpleie vil du få profesjonell veiledning for rens og vedlikehold i groperioden. Kontakt oss for mer informasjon om ørepiercing.