Voksing

Vi tilbyr mange typer voksing for både menn og kvinner.

Stovner Hud og Fotpleie tilbyr en rekke forskjellige skjønnhets- og velvære behandlinger for ham og henne. Velg mellom enkelt behandlinger som fokuserer på et bestemt område, som forming av øyenbryn eller voksing av overleppe, hake, legger og lår.

Før voksingen

Vi anbefaler at du “sparer” hår i rundt to uker før din voksetime for optimalt resultat. En hårlengde på 0,5 til 1 centimeter er det beste for effektiv fjerning av hår.

Etter voksingen

Bruk av en lindrende krem de første dagene etter behandling er å anbefale. Videre bør man unngå å sole seg, og huden må beskyttes med en solkrem med høy solfaktor.

Brasiliansk voksing

Vi utfører også brasiliansk voksing. Brasiliansk voksing er voksing der håret i underlivet fjernes. Vi er meget effektive og hygieniske, og opptatt av at det skal være så behagelig og smertefritt som mulig.

Voksing er praktisk og effektivt, særlig i sommerhalvåret. Du sparer både tid og penger ved å velge en metode som gjør at du holder seg hårfri i 3-4 uker.

I tillegg til voksing, tilbyr vi også farging og forming av øyenbryn.

Klikk her for prisoversikt

Ta kontakt i dag om du ønsker time for å vokse legger, lår, overleppe med mer, eller bare lurer på noe rundt hvordan dette fungerer.