Voksing av rygg

Å fjerne hår på ryggen selv kan være vanskelig. Derfor kan det være lurt å få profesjonell hjelp for å få et resultat som varer lenge.

Vokser man regelmessig, vil resultatet bli bedre og bedre for hver gang og hårstråenes vekstsyklus kommer i fase med hverandre slik at mest mulig blir fjernet. Strukturen på hårene vil bli finere og hårstråene vil også tynne seg ut.

Hva må jeg gjøre før voksing av rygg?

Når du skal vokse ryggen bør du spare nok hår til at det meste blir vokset bort ved første behandling. Hår som skal fjernes bør ikke være for langt eller for kort. Den optimale lengden på håret er 0.5-1 cm langt.

Voksen påføres med hårets vekstretning og rives av i motsatt retning. Våre hudpleiere har lang erfaring innen voksing, og vil behandle deg på en trygg og skånsom måte.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker voksing av rygg hos Stovner Hud og Fotpleie.

Hva gjør jeg etter voksingen?

De første dagene(36 timer) etter voksingen bør du holde deg unna solen, og være forsiktig med bading i klorvann.Bruk høy solfaktor dersom du må oppholde deg i solen. Svette inneholder bakterier som hårsekkene er ømfintlige for, derfor bør du gjerne vente to dager før en ordentlig treningsøkt.

Når håret vokser ut igjen opplever mange at huden klør. Da vil vi anbefale en grundig peeling, som også gjør det lettere for hårstråene å bryte hudoverflaten.

Hva koster det?

Å vokse ryggen hos Stovner Hud- og Fotpleie koster 445/550,-. 

Ta kontakt for time for voksing av ryggen i dag.