Gavekort

Gavekort på Stovner hud- og fotpleie

Har du problemer med å finne ut hva du skal gi noen i gave til en spesiell anledning? Eller vet du ikke hva du skal legge under juletreet i år? Det er ikke alltid like enkelt å treffe blink når du skal overraske noen du er glad i. Med gavekort på hudpleie, massasje eller fotpleie på vår salong har du en sikker vinner, enten du skal ha gave til samboer, mor eller brudeparet.

Skreddersy din egen behandling

Hos Stovner hud- og fotpleie kan du bestille gavekort for en utvalgt velværepakke, eller du kan la mottakeren velge den behandlingen som frister mest. For deg som gir gaven, kan du selv bestemme summen på gavekortet. Ta kontakt eller kom innom oss. Vi hjelper deg med å gi bort en innertier av en gave!

Kjøp produkter med gavekort

Med gavekort på Stovner hud- og fotpleie kan den heldige mottaker velge blant en rekke hudpleieprodukter av høy kvalitet. Hos oss finner du produkter fra Dermalogica, Elizabeth Arden, bareMinerals, Dr. Schrammek og Gehwol. Uansett om du ønsker produkter til ansikt, kropp eller føtter, har vi produktene som gjør gavekortet til en suksess.

Kontakt oss for gavekort

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi bort et gavekort på hudpleie, massasje, fotpleie, manikyr eller egenpleie. Hos oss får du et flott gavekort og en velværeopplevelse til han eller hun som fortjener noe ekstra.