Om oss

Hos Stovner Hud og Fotpleie skal du føle at du får en optimal behandling som virkelig gir resultater. Vi vet hvor travle hverdagene kan være, og ønsker at alle våre kunder skal oppleve ro og komfort mens de er hos oss. Det er derfor vi sier at vi er her kun for deg. Bestill din time i dag, og gled deg til en oppmykende massasje eller en herlig fotpleie i Oslo.

Våre ansatte

Våre 7 terapeuter er høyt kvalifiserte, og holder seg kontinuerlig oppdaterte med kurs og fagsamlinger. Vi ønsker å tilby deg den aller beste behandlingen, slik at du får resultater du er fornøyd med. Snakk gjerne med oss om spesielle utfordringer du opplever i forhold til hud og skjønnhetspleie. Vi vurderer hvilken behandling og hvilke produkter som passer best for deg, og gir deg gode råd om daglig egenpleie.

Skjønnhetssalong på Stovner i Oslo

Stovner Hud og Fotpleie har vært i drift siden 1991 av innehaver Kristin S.Gulliksen.Vi holder til i fine lokaler hvor vi legger vekt på en stressfri stemning og behagelig atmosfære. Her har vi alt vi trenger for å tilby deg tradisjonelle og moderne behandling med høy komfort og profesjonalitet. Kom innom oss og se selv!

Gavekort

Gavekort på hudpleie, massasje eller fotpleie er en sikker vinner, enten du skal ha gave til mor, en kollega, bror eller brudeparet. Bestill et gavekort for en utvalgt velværepakke, eller la mottakeren velge behandling selv. Du bestemmer selv summen på gavekortet.Produkter kan også kjøpes som gavekort. Kom innom oss for en garantert gave-suksess!

Stovner Hud og Fotpleie er et sted for velvære og skjønnhetspleie. Vi har fokus på avstressing og behandlinger som får deg til å føle deg vel. Hverdagene er ofte fulle av stress og tidspress, men hos oss kan du legge dette til side en stund, finne ro og hente deg inn igjen.

Våre 7 terapeuter er spesialister på sitt felt. Her blir små og store problemer tatt hånd om med aller største profesjonalitet. Du er i de beste hender hos oss!

Alle her vil gjøre sitt ytterste for å gjøre deg fornøyd, enten du kommer innom for en hudpleie, hårfjerning, massasje eller manikyr.

Unn deg en time som bare er din, og la oss skjemme deg bort. Ta kontakt i dag for å bestille en time.