Elizabeth Arden PRO – Kjøp et produkt og få Moisture Cream reisestørrelse på kjøpet!

Vi kjører tilbud på Triple Action Protector med solfaktor 50 fra Elizabeth Arden PRO, og til alle som kjøper dette vil vi også tilby en gratis Moisture Cream fra EAPRO i reisestørrelse med på kjøpet! Benytt gjerne også anledningen til å få informasjon om penslinger i Elizabeth Arden PRO, eller still oss spørsmål om hvordan produktene best bør benyttes!

Elizabeth Arden PRO kjører vinterkampanje, og vi tilbyr litt ekstra!

Om du kjøper Triple Action Protector fra Elizabeth Arden PRO, så får du en dagkrem/fuktighetskrem med solfaktor 50, som beskytter og holder huden i ansikt og hals flott – selv under tøffe solforhold. Perfekt til bruk både sommer og vinter!

I løpet av vinterferien tilbyr vi også en gratis reisestørrelse med Elizabeth Arden PRO sin Moisture Cream til alle som kjøper dette produktet.

Når du er i vår butikk kan du gjerne også benytte anledningen til å få mer informasjon om både Triple Action Protector og de øvrige produktene fra EAPRO. Vi kan fortelle hvordan man bør påføre og bruke deres produkter for best mulig resultat. Og om du skulle lure, så kan vi også fortelle om hvilke behandlinger vi tilbyr – som fungerer godt sammen med produktene.

Besøk vår butikk på Stovner Senter – vi holder til på plan 3. Stovner Senter holder på med store utbygginger, så om du har problemer med å finne oss er det bare å ringe!